Skärtorsdag

När man lägger sig i badet och sen tycker att vattnet börjar bli kallt. Kanske inte så konstigt när jag visst råkade ligga där i två timmar och 40 minuter. Jag fastnade i en bok. Så det här med att jag tog ett bad för att bli varm gick i stöpet, var kall när jag väl kom upp. Min balkong håller på att fixas inför våren och sommaren, idag la jag trall och sen började jag sätta upp det (förbaskade) nätet som jag fick av en jobbarkompis innan jag flyttade hit. Eller nätet, jag bråkade med stängerna som ska fästa nätet i. Efter lite googlande så har jag dock bestämt mig för att fästa nätet i stängerna på ett annat sätt än vad jag först hade tänkt, tror att det fungerar bättre.

Annars har jag inte gjort så mycket denna skärtorsdag, hade tänkt diska men gör det i morgon istället. Hade tänkt gå på spinning men skippade även det. Har pratat med min syster angående de senaste sakerna som hänt i min udda familj, men vill inte gå in på det här just nu. Kanske skriver om det någon annan gång…

Nej, boken drar så jag kryper nog ner i min lilla säng nu. Glad Påsk!

›› 33/100 #blogg100

 

%d bloggare gillar detta: