Vecka 15 och 16

Mitt knä krånglar fortfarande och min plan är att bara träna styrka till knät tillåter att jag börjar springa. Så vad händer?! Jo, jag blir sjuk, influensa. Blir hemma från jobbet i en vecka och är efter det så matt och trött att jag är helt färdig efter en dag på jobbet. Orkar knappt gå hem från jobbet och då har jag endast tio minuters gångväg hem.

Träningen

Måndag vecka 15: Styrka
Lördag vecka 16: Långsam promenad på cirka 6 km.

Vikten

Att vara sjuk och tycka synd om sig själv innebär att de gamla vanorna med onyttigheter frodas. Hur sjuk jag än är så stapplar jag iväg till en affär och handlar all min tröstmat och Pepsi Max. Hur bra är det? Dessa två veckor resulterar i att vikten åter är på fel sida 80-strecket, med över två kilo. 🙁

Hurra, jag är snart i kapp med min veckorapportering! 🙂

›› 31/100 #blogg100

Post navigation

%d bloggare gillar detta: