Vecka 14

Fortsätter med mina försenade veckorapporter, vecka 14 denna gång (är nu vecka 18). Detta är veckan efter Tjejvasan och jag känner av mitt höger knä som måste ha fått sig en smäll vid någon av de gånger jag ramlade under loppet. Det gör ont när jag böjer och jag vågar inte springa, ifall det skulle vara något helgalet med knät. Med mina medfödda knäfel så är jag van att det gör ont då och då, men detta är en smärta som jag inte känner igen. Väljer att vänta ut det och om det inte blir bättre övervägde jag till och med att någon ortoped på jobbet skulle få undersöka det.

Denna vecka upplever jag mitt första Vasaloppet på plats! Jag såg eliten gå i mål och sen var jag ner en sväng på kvällen och såg bland annat Rickard Olsson och Richard Herrey komma i mål. Såg även den sista deltagaren komma trött över mållinjen, så himla coolt och jag blev otroligt peppad inför min start i Öppet spår nästa år. 🙂

Träningen

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: Styrka
Fredag: Långsam promenad på ca 7 km
Lördag: Styrka
Söndag: Promenad x2 till och från Vasaloppsmålet

Löpningen

Ingen löpning denna vecka, som sagt. 🙁

Vikten

Tjoho, för första gången är det en 7:a i början även på den officiella vägningsdagen! Känns otroligt bra efter att ha varit och harvat precis runt 80 kg en massa dagar, varit under 80 vissa dagar men så fort det blivit måndag haft en vikt på fel sida 80-strecket.

›› 30/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: