En lördag i mars

Sova länge, så underbart. Sen inte så mycket mer förutom dagens två punkter: ut och springa 16 km och sen slösa pengar (läs betala räkningar). Skönt med sådana dagar, utan måsten och utan stress.

Långpasset skedde i strålande solsken men tyvärr inte på det bästa underlaget, åtminstone inte hela vägen. Eftersom jag är nyinflyttade så känner jag inte till omgivningarna så väl och därför är det ibland lite svårt att komma på bra rundor. Denna gång tog jag hjälp av Funbeat för att hitta en runda i passande längd. Tyvärr så ser man ju inte riktigt vilket underlag det är så idag har jag sprungit på allt från ridleder, blöta skogsvägar till riktigt fina asfalterade vägar. Eller sprungit är en sanning med modifikation, fick lov att gå långa sträckor eftersom snöslasket inte riktigt tillät löpning. På det stora hela var rundan bra, kommer bli toppen när det torkat upp.

›› 28/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: