Alltså mitt knä

Jaha, vilken ortoped ska få den stora äran att klämma på mitt knä – det är frågan idag. Det blev inget försök till att ge sig ut och springa idag, gav upp den idén när jag provade roddmaskinen på gymmet. Visst, jag kan böja benet, men rörelseomfånget är helt klart begränsat på grund av rätt så stark smärta. Det gör inte ont när jag går och de få löpsteg jag har tagit har inte heller gjort ont men jag vill ändå få det kollat innan jag ger mig ut och springer. Om det nu skulle vara något så vill jag inte förvärra det genom att springa, vill få ett ok från en ortoped först.

Lite lustigt. Olika sorters smärtor eller någon svullen lymfkörtel och jag tänker ”äsch, det är inget / det går över”. Mitt knä gör ont och tanken är att jag måste få det kollat…vill ju inte förstöra min marathonsatsning. Ska bara bestämma vilken ortoped på jobbet som jag ska hoppa på.

För övrigt idag – en förlamande trötthet. Inte fått något vettigt gjort, förutom en tur till gymmet, och nu blir det sängen. Ska bli så skönt att få sova.

›› 9/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: