Vasaloppssöndag

Jag har länge varit mer eller mindre en Vasaloppsnörd, därför var det mycket roligt att för första gången kunna vara nere vid målområdet när eliten gick i mål. Med nörd i detta fall menar jag att jag ofta ätit frukost samtidigt som jag tittat på starten på tv, och sen under dagen kollat på sändningarna från Vasaloppet. Inte minst tittat på Rickard Olssons framfart i spåret – det bästa med Vasaloppssändningarna.

Men nu som sagt, när jag bor här, så passade jag på att vara nere vid mål när eliten kom. Jag gick sen ner en sväng på kvällen för att se just när Rickard gick i mål och jag stannade sen även kvar och såg när Richard Herrey gick i mål. Plus en hel del andra kämpar, för kämpar är just vad de är. Inte minst killen som kom i mål allra sist. Jag har filmat en del med min GoPro idag och tänkte försöka få ihop något lite klipp från min dag i morgon, idag orkar jag inte – det tar på krafterna att följa Vasaloppet hela dagen. 😉

Måste säga att min motivation för att träna väcktes igen, den har annars den senaste tiden varit i en svacka tyvärr. I morgon blir det gymmet och sen, eventuellt, ska jag se hur mitt knä fungerar att springa på. Jag slog tyvärr i mitt knä när jag vurpade i en nerförsbacke när jag åkte Tjejvasan. Det var inget jag tänkte på när det hände, då kände jag mest av mitt lår/ljumske, men blåmärkena talade sitt tydliga språk sen på kvällen. Men hur som helst, det blir definitivt gymmet i morgon.

tjejvasan2015

Bilden visar min målgång i årets Tjejvasa, det är jag som sträcker upp armarna när jag passerar mållinjen. Nu är det ett marathon som gäller, men sen börjar uppladdningen och träningen inför nästa års Öppet spår. 🙂

›› 8/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: