Lite nytt utseende på bloggen

150307

Min vy denna kväll

Vet inte hur länge jag har funderat på att byta tema här på på bloggen men det har aldrig blivit av, dels för att jag inte har hittat något jag tyckt om och dels för att bloggen nästan helt har varit i dvala. Men idag hände det! Ja, jag är ju inte klar men har i alla fall kommit en bit på väg. Samtidigt som jag har suttit här och fnulat har jag försökt kolla på en Maria Wern-film på tv…och det gick ju sisådär. Filmen slutade nu och jag tror inte jag förstod vad den handlade om. Eller nej, jag förstod aldrig vad den handlade om. Nå väl, ingen större förlust.

Har inte kommit ut och sprungit idag, dock var jag en sväng till gymmet så helt overksam har jag inte varit på motionsfronten idag. 🙂

›› 7/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: