Några ord om lilla jag

20130327-225317.jpg

Igår rensade jag ur min gamla jobbväska, den har hängt med under flera år och trots att jag inte har hittat någon bra ersättare är det nu dags att gå vidare. I den hittade jag både det ena och det andra, bland annat några post-it-lappar från en studiedag vi hade förra året. Vi delades in i små grupper för att göra diverse övningar om gruppdynamik, som en extra lite uppgift fick vi dessa lappar där vi skulle skriva positiva saker om de övriga gruppmedlemmarna. Något som jag alltid varit duktig på är att nedvärdera mig själv och tro att alla runt omkring mig tycker att jag är dum och värdelös, inövad vana sedan barndomen. Därför tänkte jag nu skriva vad som stod på mina lappar och försöka att tro på orden också.

Lättsam. Glad. Kunnig.

Trygg. Säker. Mogen.

Jättekul att vi är på samma arbetsplats. Jag tycker du är rolig, lättsam och jordnära. Trivs mycket bra med dig som arbetskollega!

Med de orden tänker jag nu gå och lägga mig, har dragit med en envis huvudvärk sedan jag vaknade och känner att lite sömn inte vore helt fel. Förhoppningsvis drömmer jag om något blått!

Nr 64 av #blogg100.

%d bloggare gillar detta: