Freeedag!

Om jag längtat efter denna dag i två veckor? Skojar du, äntligen ledig två dagar. Hade nedräkning fram till klockan 15:00 då jag stämplade ut från jobbet. Väl hemma blev det två knäckemackor och sen en tupplur på ”soffan”, behövde verkligen sova några minuter för att orka vara ledig. Sen gick jag upp och hoppade i löparkläderna och tog veckans andra tur. Resten av kvällen har tillbringats vid köksbordet, tv och slösurf är inte att förakta en fredagskväll.

Surfat runt och hittade bland annat Google Glass, så klart jag skulle vilja ha ett par och jag hade helt klart anmält mitt intresse att testa dessa om det inte var så att man måste bo i USA. Sen har jag hittat ett projekt som jag vill försöka mig på till fredagsfikat på jobbet, fast jag måste nog provbaka några innan så jag vet att jag klarar av det. Kanske skulle göra det i helgen?

Nr 31 av #blogg 100.

%d bloggare gillar detta: