Bättre idag

Måste bara berätta att dagen har varit mycket bättre än vad gårdagen var – skönt! Humöret är inte på topp men jag har varit mer mig själv och jag tror att det har märkts också. Hade en bra dag på jobbet, trots att jag stod på kärloperationer som jag ännu inte är riktigt förtjust i…jag har helt enkelt för höga krav på mig själv och tycker att jag inte är tillräckligt bra (än). Så därför har jag önskat att få mer kärloperation men ångrar mig varenda gång då jag får det, kommer fortsätta önska kärl tills den känslan försvinner.

Dagens plus: Ett meddelande på telefonen med en ursäkt från en person som gjorde mig arg/ledsen igår, kändes bra och kanske kan personen ifråga förstå att man inte kan bete sig hur som helst.

Dagens förvåning (eller vad jag ska kalla det): Fick en inbjudan hem till en jobbarkompis på söndag. Varför detta förvånar mig? Den gamla osäkerheten som gör att jag fortfarande blir förvånad när folk faktiskt tycker om mig, jag menar – varför skulle någon göra det?

Dagens no-no: Jag tänker inte visa mig för någon i min onepiece, inte ens om @hajfenix fixar tweetup!

Nr 30 av #blogg 100.

%d bloggare gillar detta: