På väg ner?

Ärligt talat, jag vet inte. Är jag på väg ner i en svacka även jag eller är det bara en tillfällig liten grop? Denna onsdag har inte varit någon bra dag på något sätt, så usel att jag snart kommer lägga mig och glömma att den ens existerat – förhoppningsvis. Jag är besviken på mig själv, trött på att jag sätter upp krav för mig själv som jag ännu inte når upp till. Sen föraktet för att jag lät mig gå upp så mycket i vikt igen, nästan till den vikt jag hade när jag en gång började viktväkta för över tio år sedan. Känner mig äcklad över min kropp och kan (idag) inte vara nöjd över att jag faktiskt gått ner över fem kilo redan.

Ensamheten.

Och sen sorgen efter pappa…

Kanske är det bara en tillfällig svacka, kanske är jag bara trött, kanske är det bättre efter helgen. Jag hoppas det. Orkar inte må så här.

Nr 29 av #blogg 100.

  2 Replies to “På väg ner?”

 1. frkWilliamson
  21 februari 2013, 08:16 at 08:16

  Kram! Tillåt dig själv en dålig dag, men tänk inte så mycket på vikten, och vad som varit. Fokusera på att göra någonting bra varje dag, som #enfemma eller en promenad. Du gör ju redan massor, gläds åt det!

  Och ja. Det där stycket låter så pretto så jag vill helst radera det direkt. Menar inte att säga att jag har alla svar, eller att jag vet var du befinner dig, men kanske kan ändå det där med att försöka fokusera på allt bra man redan gör hjälpa åtminstone lite.

  Kram kram kram

  • Mia
   21 februari 2013, 21:22 at 21:22

   Nu lät du pretto! 😉 Skämt åsido, dåliga dagar kommer och går men är tyvärr rätt vanligt för mig. Idag har det varit mycket bättre, iaf om man jämför med igår. Vikten är ett ständigt återkommande plågoämne, känner mig bara tjock och gräslig för tillfället…men som du säger, jag tränar så det kommer att ändra sig.

   Kram, kram, kram! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: