På väg ner?

Ärligt talat, jag vet inte. Är jag på väg ner i en svacka även jag eller är det bara en tillfällig liten grop? Denna onsdag har inte varit någon bra dag på något sätt, så usel att jag snart kommer lägga mig och glömma att den ens existerat – förhoppningsvis. Jag är besviken på mig själv, trött på att jag sätter upp krav för mig själv som jag ännu inte når upp till. Sen föraktet för att jag lät mig gå upp så mycket i vikt igen, nästan till den vikt jag hade när jag en gång började viktväkta för över tio år sedan. Känner mig äcklad över min kropp och kan (idag) inte vara nöjd över att jag faktiskt gått ner över fem kilo redan.

Ensamheten.

Och sen sorgen efter pappa…

Kanske är det bara en tillfällig svacka, kanske är jag bara trött, kanske är det bättre efter helgen. Jag hoppas det. Orkar inte må så här.

Nr 29 av #blogg 100.

%d bloggare gillar detta: