Lite svammel så är på kvällskvisten

Jag tror minsann att jag fortfarande går omkring och är lite arg, jag kan inte skaka av mig känslan och idag har jag varit mer lättretlig än vanligt. Jag tror dock inte att detta har varit så uppenbart för de flesta av mina jobbarkompisar, jag har nog varit mitt vanliga jag den större delen av tiden. Men arg är jag men nog främst ledsen, och så längtar jag något så fruktansvärt efter fredag kl 15 då jag ÄNTLIGEN har jobbat klart för veckan och får ta helg. Ser så fram emot två lediga dagar så hittills inte har några planer och med största sannolikhet kommer det att förbli så. Jag ska bara ta det lugnt, slösurfa, titta på tv, sova länge!

Man skulle kunna tro att jag inte tycker om mitt jobb då jag längtar så till helgen, men så är det inte. Jag tycker verkligen om mitt jobb och jag trivs på den operationsavdelning jag är på, visst är det lite rörigt emellanåt men så är det överallt. Jag skulle inte passa på ett måndag till fredag jobb, jag tycker om mina lediga vardagar och mina jobbkvällar. Visst suckar jag när det är dags att jobba helg och alla andra är lediga, speciellt när alla andra har långhelger och jag jobbar som det skulle vara vilken dag som helst. Men visst skulle det vara trevligt med ett kontor ibland, med sitt eget skrivbord och sin egna dator, en plats som bara var min…men tror inte jag skulle passa på ett sådant jobb trots allt, alldeles för stillasittande. Fast vad vet jag, har aldrig haft ett jobb där jag haft min egna plats, har alltid fått dela med alla andra.

Slutsvamlat för denna gång! En nackdel med kvällsjobb kan vara att man ska upp tidigt nästföljande dag, vilket är fallet denna gång, så nu kallar sängen på mig.

Nr 28 av #blogg 100.

%d bloggare gillar detta: