Hurtbulle

För några dagar sedan så skrev jag på Facebook att jag anmält mig till Midnattsloppet och postade också ett videoklipp från Tjurruset och undrade om någon var sugen att hänga på. Idag fick jag kommentaren hurtbulle med en glad smiley efter. Jag kanske är lättstött men jag ser inte den kommentaren som något positivt, trots den glada gubben efter. Kanske är jag lite skadad efter #hälsohets-spektaklet på Twitter…

Jag ser mig inte som en hurtbulle, jag ser mig inte heller som träningsfreak. Jag tycker om att springa och jag tycker om att delta i lopp. Så är det bara. Visst, jag ser det också som ett bra sätt att förbränna lite energi som i slutändan förhoppningsvis hjälper mig gå ner lite i vikt. Men främst gör jag det för att jag mår bra av det, även om jag kanske inte gillar varje pass men det vet jag oftast inte förrän jag kommer ut och då kan jag lika gärna slutföra passet.

Så nej, hurtbulle ser jag inte som en positiv kommentar. Jag ser det snarare som ett uttryck för avundsjuka för att personen i fråga själv inte springer lopp, kanske inte tränar alls.

Nr 7 av #blogg100

  2 Replies to “Hurtbulle”

 1. frkWilliamson
  31 januari 2013, 10:08 at 10:08

  Hurtbulle känns precis som ett sådant ord som kommer från någon med eget dåligt samvete över att de inte tränar så mycket som de kanske borde. som inte riktigt har hittat inspirationen som det kan ge.

  • Mia
   01 februari 2013, 18:00 at 18:00

   Instämmer. Tycker inte om att kallas hurtbulle. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: