Så där ja

20130108-230940.jpg

Jag har inte sprungit sedan Topploppet i september, så det var verkligen på tiden. Om man nu kan kalla det springa, för det blev bara sex minuter. Appen 10K Runner skaffade jag för flera månader sedan men det var inte förrän idag jag började använda den. De senaste veckorna har jag känt ett sug efter att ge mig ut och springa, men med allt som har hänt den senaste tiden har det inte blivit av. En orsak var bland annat för att jag inte hittar så bra här i yttre bortre. Men idag kom jag ut! Men fy för att klämma sig ner i för små träningskläder…tur att det ska bli ändring på det, förhoppningsvis kommer de vara för stora om ett par månader.

Invigde också mina Icebugs (fast jag har en annan färg plus att jag köpte dem mycket billigare via Campadre) och de var hur sköna som helst.

%d bloggare gillar detta: