Helt galet! …eller bara kul.

Jag tänker skriva minst ett inlägg om dagen i 100 dagar – galet eller bara kul? Idag när jag satt och kollade runt på twitter så såg jag ett tweet om #blogg100 och tyckte det verkade vara en kul idé. Start i morgon! Vad kommer jag skriva om? Allt och inget, som vanligt. Lite jobb, lite barnlöshet, lite viktminskning och lite träning.

20130122-232850.jpg

Den andra galna saken idag var nudlarna på bilden ovan, ser så oaptitliga ut! Inspirerad av Emma och hennes paket från Fitnessguru.se så beställde jag också proteinpulver därifrån. Kände att det var dags för något nytt eftersom jag börjat tröttna på jordgubbssmaken på det proteinpulver jag brukar ha. Fitnessguru var verkligen snabba på att leverera det jag beställt, men var det verkligen nödvändigt att stoppa ner förpackningen med fitnessnudlar. De ligger och skvalpar runt i någon vätska, jag gissar på vatten, och ser ut som döda maskar.

Nåväl, sovdags för mig snart. Syns i morgon! …och 99 dagar efter det. 🙂

Regler för #Blogg100 – Andra sommaren

  • #Blogg100 startar onsdagen den 23 januari 2013
  • Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.
  • Tagga varje inlägg med taggen #blogg100
  • Det finns inga krav på hur långt inlägget ska vara. (Ett inbäddat youtubeklipp är också ett inlägg).
  • Det är helt okej att förhandspublicera inlägg, men det blir kanske roligare att skriva tätare inpå själva publiceringen.
%d bloggare gillar detta: