Funderar på present

Det är ju den tiden på året då det börjar närma sig min födelsedag, denna gång är det förknippat mer mindre ångest än det brukar. Man kan ju fundera över varför det är så och jag tror att det beror på att jag vet att det kört. På barnfronten alltså. Sen är det ju så att jag har bestämt mig för att plocka bort livmodern, om jag nu bara att jag kan få någon att gå med på att göra det. Jag har fått tips om en bra gynekolog och så fort jag har en ledig vardag så ska jag försöka boka tid. (Skriver försöka eftersom jag verkligen är usel på att boka tid hos doktorer…)

Men nu var det ju inte om dessa tråkigheter jag hade tänkt skriva, utan om presenter. Eller en present för att vara exakt, födelsedagspresenten jag tänkte ge mig själv. Jag sålde min lilla fjärilsdator härom dagen, inte för att jag behövde pengar utan för den ändå bara låg och skräpade i en låda sedan jag köpte min MacBook Air. Min jobbarkompis blev glad och jag vet att hon kommer ta väl hand om den. 🙂

Hur som helst, tänkte köpa en födelsedagspresent till mig och som vanligt (eller ganska ofta) så är det tekniska pryttlar som lockar. Min första fundering är en Apple TV, men det är egentligen ingen brådska eftersom jag har min gamla Ferrari Acer kopplad till teven nu. Den andra funderingen är en Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale, var förut sugen på en Withing-våg men vill nu ha en Fitbit istället. Detta för att jag vill ha, min tredje fundering, en Fitbit One Wireless Sleep Monitor & Activity Tracker som man då har kopplat till samma konto. Kommer förmodligen så småningom köpa alla tre saker, frågan är bara vilken jag ska börja med.

Får fundera vidare, men nu är det dags för att sova – i morgon är det dags för jobb igen. Sen på hemvägen ska jag hämta ut min nya dammsugare och äntligen få dammsuga upp lite hår från oss tre fröknar som hårat ner här hemma.

Natti Natt!

%d bloggare gillar detta: