Vad är det jag har sagt?

Hur var det nu igen? Jo just ja, jag ska aldrig flytta igen! Har för mig att jag har sagt det en eller två gånger tidigare, för jag har ju flyttat en eller två gånger tidigare. *host* Eller var det månne fler?

Flyttade hemifrån mars 1996 (1) till en liten etta med kokvrå i Enköping, i oktober samma år flyttade jag inom Enköping till en etta med kök (2). Året därpå, tror det var på hösten, flyttade jag och exmannen till en tvåa på Bröderna Berwalds väg i Uppsala (3). År 1999 var det dags för flytt igen, denna gång inte så långt men till en tvåa med bättre planlösning (4). Till hus flyttade jag och exmannen 2002 (5), här bodde jag tills vi separerade 2005 och jag flyttade till en studentlägenhet i grannbyn (6). Det var i februari och i augusti flyttade jag tillbaka till huset (7) för att vara husvakt när exmannen jobbade utomlands. Vilket misstag det var och jag har nog aldrig mått så dåligt som jag mådde då, vilket resulterade i att jag flyttade tillbaka till grannbyn i december, till en större studentlägenhet i samma hus som jag bott tidgare (8). I augusti 2006 gjorde jag något som jag sagt att jag aldrig skulle göra – jag flyttade tillbaka till Enköping, till en mysig liten tvåa med kokvrå (9). Blev faktiskt kvar ganska länge i Enköping, i alla fall i mina mått mätt. I början av 2008 flyttade jag tillbaka till Uppsala, till missarnas före detta husse (10) – det vill säga att det blev officiellt då, jag hade mer eller mindre bott där det senaste halvåret. Men nu blev det ju som det blev och i december 2008 flyttade jag till en likadan lägenhet på Bröderna Berwalds väg som jag bott i tidigare (då tillsammans med exmannen) (11). Nu ligger ju Bröderna Berwalds väg i den bästa delen av Uppsala och jag trivdes aldrig riktigt där, så planen var att hitta en bostadsrätt som jag skulle kunna trivas i och må bra. Det gjorde jag året därpå och jag flyttade till min älskade lägenhet i december (12). Jag hade kommit hem och min plan var att bo här tills jag blev gammal och behövde hitta en bostad i ett hus med hiss. Fast så blev det ju inte eftersom jag träffade missarnas husse och i november 2011 flyttade jag in hos honom (13). Och så gick det ju som det gick, igen. Och jag flyttade igen, denna gång hit till yttre bortre – till min lilla lägenhet (14).

Många flyttar har det blivit sedan jag flyttade hemifrån 1996, jag har hunnit flytta 14 gånger. Nio av dem har skett de senaste 7 åren – helt galet! Man kan verkligen förstå varför min far har slutat bli förvånad när jag säger att jag ska flytta, men nu får det faktiskt vara nog ett tag, åtminstone ett par år. Ska inte flytta in eller ihop med någon igen, om jag mot all förmodan skulle träffa någon igen så ska jag vara särbo för resten av livet. Så det så!

Panoramafotot ovan här hur det såg ut i lägenheten nu på kvällen, alla lådor nersläpade till förrådet. Missarna har haft dem som sovplats den senaste tiden så nu när de försvann var jag nästan tvungen att sätta upp deras klätterträd. Nu ligger Saga högst upp och Siri surar på ”soffan”. Nu när lådorna har försvunnit har jag en hall igen och jag behöver inte runda en massa lådor för att ta mig till sovrummet eller badrummet, vilket är/ska bli ganska skönt.

%d bloggare gillar detta: