Yttre bortre

Så jag kommer alltså flytta till yttre bortre, lägenhet är fixad och jag väntar bara på att jag ska bli godkänd av bostadsrättsföreningen. Jag får tillträdelse till den i mitten av november men det kan bli tidigare.

Jag var på inflyttningsfest igår hos en av mina jobbarkompisar. Jag pratade om min kommande flytt med några och fick frågan, som jag även fått förut, om jag har någon anknytning till yttre bortre. Det har jag inte, men det oroar inte mig. Jag har kollat och det mesta jag behöver finns där, som bland annat ICA (och Coop), ett litet ”köpcentrum”, veterinär (för att kunna köpa kattmat) och dessutom gym om jag nu skulle börja träna igen. Jag kommer som jag nämnde förut få bättre resväg till jobbet och slippa alla byten som jag har nu. Lägenheten är superfin och jag tror verkligen att jag kommer kunna trivas där. Kunna må bra. Och det betyder mycket. Sen att jag inte har några möbler… Eller några har jag ju: en byrå, en tvbänk (men ingen tv), bokhylla, ett Lackbord och en pall. Så en säng står först på listan, och sen ett köksbord och stolar.

Men det ska nog bli bra ändå.

…fast väggmålningen kommer nog att försvinna…

  5 Replies to “Yttre bortre”

 1. Maria_vimsig
  13 oktober 2012, 23:52 at 23:52

  Jag är så glad att du bloggar. Ska försöka haka på och prestera nåt jag med. Lägenheten är skitsnygg. Kan ta med uppblåsbara sängen när jag hälsar på. 🙂

  • Mia
   13 oktober 2012, 23:56 at 23:56

   Försöker komma igång att blogga igen i alla fall….får se hur länge det håller i sig. Men ja, du måste ju nästan prestera något du också. 😉

   • 14 oktober 2012, 00:10 at 00:10

    Just nu känns det lite som att jag inte vet hur jag ska formulera mig. Jag tror att jag vet vad som är fel med mig, men jag har ingen diagnos så det känns dumt att utgå från det när jag skriver. :/

    • Mia
     14 oktober 2012, 00:16 at 00:16

     Bara skriva ändå?

     • 14 oktober 2012, 00:48 at 00:48

      Ja jag måste försöka skriva på nåt vis. Jag saknar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: