Trots allt

Mycket bra saker händer i mitt liv just nu… Min lägenhet är såld och jag slipper snart detta hattande mellan två hem, får bo med min älskling på heltid. Jag har 10 pass kvar på mitt jobb, ett jobb som trots underbara arbetskamrater inte är någon utmaning. Var på intervju i torsdags för ett extrajobb och gick därifrån med 4 intropass inbokade. Min älskade iPhone 4S och jag håller precis på att lära känna varandra, känns underbart.

Men trots allt detta, alla bra saker i mitt liv, så är det inte bra. Den ständigt närvarande sorgen och längtan gör sig påmind hela tiden. Jag känner en stress som jag inte vet vad den beror på. Tårarna är nära konstant. Och som ett extra plus är jag så arg på min far så jag bara vill skrika, vilket jag också har gjort åt honom…och han kommer inte ens ihåg det och säger att det inte är sant. Men visst kära far, jag ringde och skällde på någon annan, för det är ju jag som har svårt med minnet. Jo visst.

Men nu lite att äta.

%d bloggare gillar detta: