Söndagsmys och helgen som var

Jaha ja, så var helgen igen över – tiden går så fort. Gjort lite saker i helgen, mer än vanligt. Bland annat så tittade vi i fredags förbi Ajours aw och mini-releasefest innan vi gick och åt sushi. Sedan tillbringade jag lördagskvällen med gamla klasskamrater från högstadiet eftersom det i år var 20 år sedan vi gick ut 9:an. Kul kväll fastän vi var ovanligt få som kom, vi har haft regelbundna återträffar sedan 9:an och vi brukar vara fler. Sov sedan hemma hos min syster som snällt kom och hämtade mig.

Och idag kom min underbare pojkvän och hämtade mig och sen åkte vi hem och donade lite och åt sedan gott. Mys!! Nu sitter jag här för att jag inte kan gå och lägga mig än och P sover eftersom han måste upp alldeles för tidigt för att starta sin vecka.

Måste avsluta med några rader jag tydligen författat när jag gick i högstadiet, även om jag inte har något minne av det idag. Har för mig att vi gjorde uppgiften efter att ha läst Strindbergs Ett halvt ark papper fast vi skulle skriva om någon fläck eller något annat vi hittade. På återträffen hade vi detta som bordsplacering, vi skulle hitta det vi skrivit för att veta var vi skulle sitta.

Jag la in den sista lådan i flyttbilen och stod kvar tills bilen åkt iväg. När jag inte längre såg den, vände jag mig om, öppnade dörren och gick upp för alla trappor. När jag kom upp till lägenheten stod jag bara och tittade mig omkring. Jag in i köket. Mina ögon fastnade hacket i golvet bredvid spisen. Hacket blev till när jag en gång tappade en kastrull med kokande vatten på golvet. Allt det varma vattnet hade kommit över mina fötter. Jag hade fått åka till sjukhuset med skållade fötter. Det var länge sedan. Jag gick ut ur köket och ut ur lägenheten, låste dörren och gick.

Som sagt, kan verkligen inte minnas att jag skrivit detta och jag hittade definitivt inte var jag skulle sitta. En otroligt kul kväll blev det och jag ser fram emot nästa om fem år. Nu dags att krypa ner till min kärlek.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: