Yay söndag…

Rolig dag, verkligen. Hemma vid 7:20. Några minuter senare piper telefonen för andra dagen i rad och säger att älskling har landat. Men det har han ju inte. Inte idag heller. Går och lägger mig utan frukost. Sover kanske lite men ligger mest och vrider och vänder mig. Mardrömmar när jag väl sover. Går upp vid 16:10 och går direkt in i duschen. Klär på mig. Lägger mig i fosterställning i sängen. Till 19:30. Upp. Tar den jäkla tabletten. Kokar ägg att ta med till jobbet.

Yay, söndag liksom.

Och hela dagen har tårarna runnit från och till. Och blodet. Glöm för all del inte bort blodet. Snart ska jag ta min cykel och bege mig till sjukhuset för 10 underbara timmar till denna helg. Jag förstår inte hur jag ska orka.

Jag är slut. Mentalt. Kroppsligt. Jag är slut. Jag orkar inte.

Jag orkar inte längre….

Post navigation

%d bloggare gillar detta: