Sjuk…

Andra dagen med halsont och feber och regn utanför fönstret. Halvligger i soffan och blir stressad över alla saker jag borde göra istället, som städa, plocka undan lite saker inför fotografering och plugga. Sy upp gardiner skulle jag behöva göra också, fast jag funderar på att ta den lata vägen och använda sådana där fållband eller vad de kan heta.

Stör mig på att jag fortfarande inte har slutat blöda helt, dag 116 nu!? Dessutom dag 6 med PrimolutNor och jag har inte slutat blöda!!! Blir galen på min kropp.

  4 Replies to “Sjuk…”

 1. Sussie
  09 september 2011, 13:04 at 13:04

  Krya på dig vännen 
  Kram

  • Mia
   09 september 2011, 14:03 at 14:03

   Tack, jag försöker. Tyckte det kändes bättre igår än idag, går åt fel håll och jag som vill träna!! Kram.

 2. Nattsyster
  09 september 2011, 13:34 at 13:34

  Klart du ska ta fållband, det är skitenkelt. Och fålla gardiner är ju aströkigt 😛 Krya på dig!

  • Mia
   09 september 2011, 14:05 at 14:05

   Håller med dig, astråkigt. Gjorde det igår och hade tänkt göra det ordenligt ända tills jag insåg att jag inte hade några hela nålar till symaskinen. Så det blev fållband, plockade inte ens ner gardinerna. Fast jag tog nog i lite för mycket igår, känns mer i halsen idag igen. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: