Etthundraelva

Har roat mig med att räkna lite på eländet ikväll och hur man nu väljer att se på det så är det ju rätt munternt. Men nja, kan nog inte påstå det men när det kommer till siffrorna så är det ju lite festligt, man förstår eländet lite bättre. För övrigt är jag otroligt trött nu på att alltid se blod…

Men i alla fall, idag är det dag 111 med blödningar. Jag har sedan 28/4 haft endast fyra blödningsfria dagar. Idag är det den 246:e dagen av året, jag har haft blödningar 172 dagar i år. Cirka 70% vilket man kan jämföra med de som har regelbundna cykler på 28 dagar och blöder 5-6 dagar varje gång, de har mens i 16-20% av årets dagar. Jag alltså i ca 70%.

Jag säger det igen, jag har blödigt 70 % av det här året. Helt sjukt!

Man kan också se det så här, om du har börjat blöda idag och ska komma upp till 111 dagar – då kommer du blöda till den 23:e december. Dagen före julafton liksom.

Teckenförklaring: o = spotting, x-xxx = blödning från normalt till mycket.

%d bloggare gillar detta: