Paraplylös…

…och lär så förbli. Det var inte kul att se hur illa det såg ut på lönekontot idag. Inte kul att få 14 000 mindre än vad man brukar.

Inte kul alls.

Med lite trixande och fixande så fick jag ihop det (bland annat avslutade jag mitt Spotify Premium), alla räkningar blir betalda som de ska. Men det blir fattigt och absolut inget nytt paraply med tanke på att jag har 480 kr (+ 4 kr i pant) att leva på till nästa lön. Om inte nu Försäkringskassan tycker att jag ska ha lite pengar från dem, men det kan man ju inte hoppas på.

Inte kul alls.

Dagens trixande innebar också att jag blev tvungen att ringa min far och fråga om det var ok att jag hoppade över månadens betalning på lånet till honom och betala igen det när jag åter igen får en normal lön. Det gick bra, något som däremot inte gick bra var att prata med honom. Han var inte nykter. Brukar oftast vara säkert att ringa mitt i veckan och jag brukar undvika att ringa på helgerna. Och om jag råkar ringa/svara när han är onykter så brukar jag alltid säga att jag ringer (eller han får ringa) när han är nykter, men det kunde jag ju inte göra idag eftersom jag var tvungen att fråga om uppskov. Så inte nog med att jag grät över hur lite pengar jag fick, jag grät sen för att han var full.

Inte kul alls.

%d bloggare gillar detta: