Dags att ta tjuren vid hornen

Dosa Usch, vill inte. Det är dags att titta om jag fått några pengar denna månad. Vill inte alls för jag tror inte det kommer vara så muntert. Kan vara glad om det räcker till alla räkningar och sen om jag har råd att leva på havregrynsgröt månaden ut. Jag lär inte ha råd att köpa ett nytt paraply i alla fall och tittar jag ut genom fönstret idag så är det synd, det öser ner idag också.

Har haft lite pengar förr och på något sätt så löser det sig ju alltid. Eller det har i alla fall gjort det hittills. Har fått hjälp av pappa tidigare när det har krisat, nu har det dock inte behövts sedan jag gick sista terminen på sjuksköterskeutbildningen och inte hade något studiemedel. Svårare blir det för varje år att be om hjälp, något som jag är dålig på när det gäller det mesta för övrigt – jag kan själv, brukar det heta. Snart fyller jag 35, inte kul att be pappsen om hjälp då.

Ja ja….dags att ta reda på hur illa det är. *nervös*

  4 Replies to “Dags att ta tjuren vid hornen”

 1. 25 augusti 2010, 12:22 at 12:22

  hoppas det var bättre än väntat!

  • Mia
   25 augusti 2010, 12:25 at 12:25

   Det var det inte tyvärr, snarare värre än väntat. 🙁

   • 25 augusti 2010, 16:25 at 16:25

    åh nej! *kramar om*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: