Oj vad det började regna…

…och jag som hade tänkt ta en promenad. Åskar gör det också. Hade jag inte glömt mitt paraply på tåget förra veckan så hade jag kunnat gå ut ändå.

Men nu var det inte det jag skulle skriva, utan jag skulle skriva att jag ska gå två intropass denna vecka på nya jobbet. Känns SÅ bra! Fast något schema har jag inte än och risken finns att jag blir lite av en timmis innan min rad blir ledig i oktober. Men hur som helst, jag ska jobba! Hurra.

  2 Replies to “Oj vad det började regna…”

 1. 24 augusti 2010, 18:01 at 18:01

  åh så härligt! kul att det börjar röra på sig!

  • Mia
   24 augusti 2010, 18:17 at 18:17

   Verkligen härligt! Ser fram emot att jobba, men inte att gå dagturer eftersom jag verkligen inte är någon morgonmänniska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: