Tvärvändning

Pratat med min gruppchef idag och de har helt plötsligt ändrat sig angående min uppsägningstid. Nu tycker de att det är bästa för mig är att jag får börja så snabbt som möjligt på det nya jobbet, vilket jag verkligen kan instämma i. Ju längre jag går hemma, desto osäkrare kommer jag att bli på min egen förmåga. Och jag vet att jag är en bra sjuksköterska, jag vet det, men går jag hemma länge till kanske jag börjar tvivla även på det. Som det är nu så är det jobbet på akuten som jag av någon anledning helt plötsligt inte klarar av.

Så nu är jag gladare och det känns lite ljusare igen.

Men jag saknar P som jag inte har träffat sedan i måndags morse, en hel evighet sedan.

  9 Replies to “Tvärvändning”

 1. 04 augusti 2010, 10:52 at 10:52

  Härligt ! Ja de måste ju inte vara rövhål hela tiden 😉
  Hoppas att det går bättre på nya stället.

  Sj har jag skickat arbetsansökan till nytt jobb jag med.
  Kram

  • Mia
   04 augusti 2010, 11:04 at 11:04

   Känns mycket bra faktiskt, för jag vill verkligen inte tillbaka till akuten….trots att jag egentligen vill det. Är så himla kluven men just nu så klarar jag inte av det helt enkelt, och risken är väl att jag aldrig kommer göra det heller med tanke på att jag är extremt duktig på att nedvärdera mig själv. Blev en lång mening… Hur som helst, läste att du hade sökt nytt, hoppas du får det du vill ha!

   Kram, kram.

 2. 04 augusti 2010, 14:15 at 14:15

  skönt! *glad för din skull*

  • 04 augusti 2010, 13:48 at 13:48

   Himla skönt! Om jag ändå hade fått veta det innan jag åkte till Gran Canaria, men ja ja…nu blev det så här istället.

 3. reuteras
  04 augusti 2010, 14:16 at 14:16

  Grattis! Så glad för din skull!

 4. 04 augusti 2010, 14:41 at 14:41

  Skönt att de kan lyssna på dig så du kan gå vidare!! Du är duktig, så fortsätt tro på dig själv!! <3

  • 04 augusti 2010, 13:47 at 13:47

   Tror nog de lyssnade mer på doktorn än på mig, men himla bra att de gjorde det i alla fall. Känns bättre nu. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: