Förbaskade hår

Mitt hår, det går inte att göra något med det längre. Efter att ha haft relativt kort ett par månader så håller jag nu på att spara ut det, nu har jag kommit till den perioden då det är för långt för att vara kort och för kort för att vara långt – det går inte att göra något med det för tillfället.

Aarrgh, varför klippte jag av det?! Har visserligen den senaste åren inte haft särskilt långt hår, som längst lite längre än till axlarna, men i alla fall. Jag vill ha tillbaka mitt hår. Nu.

Nå väl, ingen idé att sitta här och fälla tårar för det. Hör och häpna, jag tänkte ta en promenad istället. Sen lunch.

[EDIT]

Behövs inte den stora hårklämman för att sätta upp mitt hår precis.

  2 Replies to “Förbaskade hår”

 1. nattsyster
  11 augusti 2010, 08:41 at 08:41

  Men det ser ju ut som att du får upp det iaf ^^ Den där längden är verkligen värdelös… Men jag tycker det ser fint ut och hårnålar och små hårklämmor är ju din vän just nu om du vill sätta upp håret 😉
  Och du, om du känner för att fika nån dag så säg till!

  • Mia
   11 augusti 2010, 13:07 at 13:07

   Jo, med möda och mycket besvär får jag upp det…men sen ska det ju hålla sig uppe också. 🙂 Måste köpa fler små hårklämmor, alla mina faller sönder. Längtar tills det blir längre.

   Fika nästa vecka kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: