Om lördagen

Ännu en dag har förflutit och för några minuter sedan blev det söndag. Ännu en dag i slapphetens tecken, dock med två promenader, en på morgonen och en på kvällen. Tre timmar allt som allt.

Större delen av dagen spenderades som vanligt vid poolen, fem och en halv timme blev det idag. Avkopplande.

Har inte surfat något idag men kollade mail och Fb på iPhonen. Två mail från min underbara P. 🙂 Och på Fb ett kort meddelade från den äldsta systerdottern, hon undrade om jag sett ”mormor” på sjukhuset. Jag antar att hon menar att min så kallade mor varit på jobbet, tack gode Gud att jag inte var där. Idag är det 19 år och 11 månader sedan hon kastade ut mig och sa att hon inte ville ha något med mig att göra. Orkar inte tänka mer på det nu. Dags att sova, ska ta en tur på löpbandet innan frukosten i morgon.

Post navigation

%d bloggare gillar detta: