Polerad

Idag har jag fått min första spabehandling, någonsin. Mycket trevligt, men ovant. Är inte van att andra tar på mig, inte helt främmande människor i alla fall. Jag är uppvuxen i en familj där vi inte rör vid varandra, ett exempel på det är till exempel när jag skulle åka iväg ett år som au pair. Ingen kram när jag åkte och inte heller någon då jag kom hem.

Hur som helst, idag har jag i alla fall fått en Body Polish, en helkropps skrubb med havssalt med svag doft av citrus. Efter att ha duschat av mig skrubbkrämen så blev jag insmord med solskyddsfaktor. Hela behandlingen är helt klart att rekommendera.

Skämmer bort mig mer på tisdag då det är dags för Hot Chocolate Massage: An extraordinary wellness – harmony – treatment and exotic temptation for the skin. The chocolates calming effect penetrates your skin and reaches your sense of wellbeeing. By applying the warm chocolate with special techniques, the beauty therapist creates an emotional and optical work of art.

Låter inte helt fel. 🙂

PrimeSpa

%d bloggare gillar detta: