På plats

Eller jag har ju varit här ett par timmar nu, kom till hotellet vid 17- tiden. Flygresan gick bra, fast jag saknade P mer på flyget. Hade så gärna suttit bredvid honom, haft fönsterplats och hållit honom i handen. Lutat huvudet mot hans axel och sovit – mys. Men men, inte denna gång.

Fick vänta länge på min väska, kom bland de sista kändes det som. Fast jag hade underhållning under tiden, stod i närheten av en kvinna som var extremt nervös för att hennes väska inte skulle komma. Hon hade ingen koll på hur den såg ut heller eftersom hon trodde alla var hennes, när den väl kom så var den lite speciell så hon hade inte behövt stå och rycka i alla. 🙂

Sett två ”kändisar” har jag också, den ena en ”kändis” från sjuksköterskeutbildningen och den andra en av dansarna från Let’s Dance (en favorit dessutom).

Sen jag kom hit så har jag installerat mig på hotellrummet och efter det så gick jag ut en sväng, över en timme för den som noterar, och såg mig omkring lite. Ville hitta lite Pringles med paprikasmak vilket jag också gjorde, plus lite Pepsi Max. (Sorry sötnos, men jag skulle inte ha klarat mig utan.

Trött. Lång dag. Nu ligger jag på soffan och tittar på Kronprinsessans födelsedagsfirande som visas på SVTWorld, lite komiskt, säkert inte många andra som gör det på sin semester. Mår bra. Ibland undrar jag dock vad jag gör här, men de tankarna orkar jag inte gå in på nu. Slutar med lite bilder…

Utsikt från balkongen.

Mitt hotellrum

Post navigation

%d bloggare gillar detta: