Vid poolen

Idag blev det cirka sex timmar vid poolen, inte illa för att vara jag. Började i skuggan av ett parasoll medan jag läste och skrev, badade tre gånger där emellan. Sen flyttade jag mig till en annan plats, i sol, och lyssnade på sommarprat av Mats Sundin och Jill Johnson.

Avduschad nu och sitter och vilar mig lite i soffan nu. Tänkte snart ta mig en liten promenad ner till Maspalomas, på tillbaka vägen tänkte jag se om jag kan råka få vägarna förbi två shoppingcenter. Och kanske blir det ett bad om jag kommer tillbaka i hyfsad tid.

Kommer nog hinna få en del färg innan jag åker hem. Just nu känns det helt rätt att vara här. Fast ibland är det lite tråkigt att vara här ensam, till exempel när det är klängiga par i poolen. Eller äckligt gulliga som P skulle säga. 🙂

Kasta in några bilder från den andra platsen jag låg på idag.

%d bloggare gillar detta: