Buzzar istället för att sova.

Härom dagen fick jag hem ett paket innehållandes L’Oreal Youth Code från Buzzador. Idag körde jag igång med att prova produkterna, ska bli kul att se om det blir något resultat – om jag får ett föryngrat utseende, fortsättning följer. Tog en hemsk förebild men vågar inte lägga ut den här än, skyller på att jag inte tycker om mitt nya bildbehandlingsprogram.

Man blir inte yngre att sitta uppe mitt mitt i natten så därför tänkte jag dra mig mot sängen nu. Trötter.

Vill du också prova nya produkter och berätta/buzza om dem för dina vänner, kolla då in Buzzador!

  One Reply to “Buzzar istället för att sova.”

  1. 12 mars 2010, 15:44 at 15:44

    Jag har också fått det paketet från Buzzador. Första morgonen efter jag startade använda cremerna så hade jag en finne mitt mellan ögonbrynen :S
    Hoppas de funkar bättre i långa loppen… 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: