Duktiga jag!

Idag har jag burit upp det tomma flyttlådorna (de som tidigare huserade alla mina böcker) upp på vinden. Jag har även plockat ur de tre skokartonger jag hade med småpryttlar och monterat med min hatthylla….och med det, mina vänner, så har jag packat upp allt. Äntligen, kanske jag ska säga, har ju bott här i tre månader redan (var tar tiden vägen?).

Har även hunnit med ett möte på jobbet och promenaden fram och tillbaka. Och några mail har det hunnit bli också.

Nu Roomservice och soffhäng.

  2 Replies to “Duktiga jag!”

 1. 11 mars 2010, 08:29 at 08:29

  Grattis! Då är du inflyttad på riktigt nu då 😉

  Låter bra med mailandet… det var så vi också började – mailade flera ggr per dag och sen låååånga telefonsamtal 🙂

  Kraaaam

  • Mia
   12 mars 2010, 00:18 at 00:18

   Japp, inflyttad på riktigt! Det tog sin lilla tid. 🙂

   Har inte kommit till telefonsamtal ännu, bara mail…jag undrar hur han låter.

   Kram, kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: