Magiskt och tragiskt

Eftersom jag hade den stora äran att jobba natten som var så kollade jag på Lets Dance i morse. Är otroligt imponerad av Claudias salsa, så vill jag också kunna dansa. Helt magiskt!

Efter att ha sovit hela dagen, även om det dröjde innan jag kom i säng eftersom jag var så irriterad över att min älskade dator krånglade med mig (och gör fortfarande), så har jag nu varit vaken ett par timmar. Otrolig huvudvärk, inte bra då man ska jobba en natt till. Läst ikapp lite bloggar och hamnade då hos Anna och läste då att hennes trötta och trasiga kropp nu har fått ro, så fint beskrivet av hennes man. Stora tårar rann från mina kinder. Så tragiskt att hon skulle behöva drabbas, så tragiskt att hon ska behöva lämna sin man och dotter – mina tankar går till dem och övriga anhöriga och vänner.

Men nu duschen, en natt med bröstsmärtor hägrar.

%d bloggare gillar detta: