Om vi säger så här

Jag blir inte glad när jag vaknar och märker att jag inte har någon tv, telefon eller bredband – tack Comhem. Att jag bara sovit några timmar efter ett nattpass som kändes som 5 (trodde aldrig natten skulle ta slut, var sååå trött) och sen inte kan titta på tv eller surfa när jag kravlar mig upp till soffan, det leder inte till en glad Mia. Sen när väl bredbandet vaknar till liv märkte jag att mitt trådlösa nätvärk hade blivit ”disabled” vilket fick mig att behöva leta fram en nätverkskabel och pappret med hur man gör för att återansluta, och lådan med dessa saker låg på vinden. Inga problem kan tänkas, bara knata upp dit och hämta denna lilla låda. Jo, i en perfekt värld kanske. För när jag kommer upp på vinden så är det inget lyse där upp!! Och jag har inga ficklampa. Så det blev stearinljus för att hämta min lilla låda.

Hur som helst, nu är tv, telefoni och bredband åter som det ska vara och jag sitter i soffan och surfar – trådlöst. Men ingen bra start på dagen. Att sen min hals kliar så jag håller på att bli tokig, näsan rinner, att jag är småfebrig gör ju inte saken bättre…

Lärdom: Köp en ficklampa. Lärdom 2: Ha ”nätverkslådan” i lägenheten.

%d bloggare gillar detta: