Förkylningen håller i sig

Trött på snuva, hosta och nysningar nu. Vill bli frisk, må bra, känna mig pigg. Har en svag förhoppning om att även humöret blir bättre då, som det är nu så är det fortfarande neråt men på väg upp så sakteliga.

För övrigt händer det inte mycket i mitt liv just nu. Är inne i nattperiod (som visserligen snart är över, bara två nätter kvar) och förutom att jobba så tittar jag på OS. Satt här och grät när Kalla tog sitt guld, inte alls lika många tårar när Ferry vann sitt. I natt tittade jag på curling och herrarnas korta program i konståkning (njöt verkligen av Stéphane Lambiel och Yevgeny Plushenkos program).

…och så äter jag, och äter och äter. Bara onyttigheter. Måste sluta med det också.

Nu duschen. Ska på ljusparty hemma hos en jobbarkompis ikväll, sen är blir det nattjobb.

%d bloggare gillar detta: