På plats

Äntligen är jag på plats i nya lägenheten och det känns så otroligt bra att det inte finns ord till att beskriva det. Att det sen brann en bil på granngatan till min i morse gör att det känns bättre ändå. Känner redan nu att jag kommer att trivas i denna lägenhet, vilket är tur eftersom den faktiskt kostade en hel del.

Flytten gick smidigare än vad jag trodde att den skulle göra. Men attans vad jobbigt det är att släpa allt sitt bohag upp till fjärde våningen! Mitt ena knä och båda mina vader har protesterat både idag och igår när jag gått uppför trapporna, som tur var så höll de i lördags och det var ju huvudsaken. Har fixat i ordning en del men har fortfarande en tredjedel av vardagsrummet fyllt med kartonger, men det får ta den tid det tar. Har ingen lust att stresspacka upp allt och sen inte få det i den ordning jag vill ha. Som det är nu står vardagsrumsmöblemanget som jag vill ha det, likaså med sovrummet, och det räcker. I köket saknas det barstolar och i hallen har jag inga möbler alls så sånt måste införskaffas när jag bestämt vad det är jag vill ha. Barstolarna vet jag redan så där är det pengarna som saknas. Fick dock ett litet bidrag till det idag av min far och styvmor, en födelsedagspresent som verkligen uppskattades.

Nu ska jag ta och titta lite på tv och sen är det sängen som gäller. Ska upp relativt tidigt i morgon och åka till gamla lägenheten, för tyvärr är det så att ingen varit smart nog att ge mig flyttstäd i födelsedagspresent.

Och just jag, bilder kommer så småningom, när jag får ett bildbehandlingsprogram att fungera.

%d bloggare gillar detta: