Budgivning pågår

Sitter och biter på naglarna, är så nervööööös! (Och ja, jag är nervööööös med många ö.) Jag var och kollade på lägenheten igår och den bara skrek Maria. Tyvärr verkar det vara fler som inte ha hört det eftersom det var nio stycken som hade skrivit upp sig, inte bra inte bra. Nu har i alla fall budgivningen börjat och det är två andra förutom mig som är med och budar, än så länge i alla fall eftersom mäklaren inte hade ringt alla än. Två hade hoppat av redan, nu tycker jag åtta till kan göra det.

Sitter och uppdaterar mäklarens sida om och om igen, än så länge är mitt bud det högsta och jag hoppas att det stannar så. Tillträdelsedatum var rätt långt fram i tiden, vilket vissa inte tyckte var så bra så man kan ju hoppas att några försvinner pga det. För mig är det bara bra, jag bor ju i hyreslägenhet och har uppsägningstid på denna.

Nervööööööös! Måste kolla en gång till. Mitt bud är fortfarande högst.

%d bloggare gillar detta: