Hur det går?

Mitt bud är inte högst längre, eller det har det inte varit nu på ett tag. Trodde jag skulle hinna lägga ett bud till idag men mäklaren tog visst och slutade tidigare idag… Men tack liksom.

Hur som helst, fyra är vi som lagt bud. Nummer ett och två har höjt sina efter det att jag och fyran hade lagt våra. Är ganska säker på att jag kommer lägga ett till, något som inte har varit självklart under kvällens gång. Jag bestämde mig för ett tak igår och sänkte det i förmiddags, nu funderar jag åter igen på det tak jag ursprungligen hade tänkt mig. Skulle kunna gå högre eftersom mitt lånelöfte är det, men känner att lägenheten faktiskt inte är värd det om man tittar på vad andra lägenheter i samma område har gått för. Visst, den är fräschare än någon av de andra jag sett men jag tycker ändå inte att jag vill gå högre. Då kunde jag lika gärna köpa något närmare stan.

Så nervpirret fortsätter i morgon…

%d bloggare gillar detta: