Angående pilar

Och dejting. Tyckt att det varit lite tråkigt den senaste tiden, eller tråkigt förresten – det har inte varit någon dejting. Till skillnad från en god vän som dejtar till höger och vänster, du vet vem du är. 😉 Tillbaka till mig. Har inte tyckt att det funnits så mycket intressant på dejtingsidefronten. Inget som lockat. Tills idag. Hittade en som hade en lång och härlig presentation, ett stort plus. Skickade iväg ett meddelande som inte var för långt och inte heller för kort, utan alldeles lagom. Fick tillbaka ett meddelande som även det var alldeles lagom, och som också visade att han hade läst min presentation vilket många faktiskt verkar hoppa över.

Och så var det pilarna. Han hade listat sin vardagssyssla som att skjuta kärlekspilar. Han får gärna skjuta en på mig så skjuter jag en på honom.

%d bloggare gillar detta: