Jag erkänner, jag har syndat.

Jo, så är det. Inte bra alls och jag vet egentligen inte varför. Jag somnade några minuter på soffan, inte ovanligt när jag jobbat dag, och vaknade och på något underligt humör. Gick till ICA för jag skulle hämta ut ett paket från Ellos och passade samtidigt på och köpa mina favoritgifflar. Dessa är nu slut…uppätna i ett nafs. Stressklåda har jag i pannan också, men det är nog för att jag fick en släng av panik och svårt att andas när jag var till ICA. Den gamla PTSD som gjorde sig påmind och då har det ändå gått nio år sedan rånet (som visserligen hände i just den ICA-affären).

Så jag erkänner, jag har syndat. Inga mer gånger nu, detta får vara sista gången.

  One Reply to “Jag erkänner, jag har syndat.”

  1. 24 augusti 2009, 23:34 at 23:34

    Haha. Det är dotterns favorit också. En gång när jag jobbade på Myrorna var det ner en man och köpte en del böcker. När jag hjälpte honom upp till bilen med bokkartongerna på en säckkärra visade det sig att han hade firmabilen stående utanför. En Pågen-lastbil. Dottern fick se påsarna som stack upp ur kartongen och förkunnade högt att det var hennes favoriter minsann, vilket gjorde honom så glad att han gav henne två påsar. 🙂

    Läbbigt med rån. Då förtjänar man gifflar. Även nio år efteråt.

    *kramar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: