Om allt och inget och lite till

Söndagen och helgen är över för denna gång, som vanligt gick det alldeles för snabbt. Har varit en bra helg, faktiskt. Inte för att jag gjort något speciellt eller hade några planer. Så ofta får jag frågan om vad jag har planerat när jag ska vara ledig ett par dagar, förstår inte varför jag ska behöva ha planerat något och varför man inte bara kan få vara och ta dagen som den kommer. Men det verkar de flesta tycka är fel. Hur som helst, jag hade inga planer för denna tredagars ledighet och jag har inga planer för den till helgen kommande fyradagars ledigheten. Så det så.

Men vad har jag då gjort? I fredags var jag in till gymmet och sen träffade jag C och tog en sallad på favoritstället. Vi hade egentligen tänkt spela lite minigolf men tyckte vädret var lite för tråkigt för det. Lördagen spenderades till största del i soffan tittandes på friidrott, så skönt så men jag önskar att det kunde ha regnat hela dagen. Som det var nu blev det alldeles för bra väder på eftermiddagen. En promenad blev det i motionsväg. Idag hade jag tänkt ta mig iväg till gymmet igen men A ringde på förmiddagen och undrade om vi kunde hitta på något. Kunde ju inte gärna neka henne med tanke på att hon fyllde gammal idag (attans vad jag kommer få äta upp det om ett par månader när det är min tur att fylla år). Vi tog en promenad förbi katternas fd husse och vattnade hans tomatplantor, sen blev det en tur ner till mitt favoritbad (där var det inte mycket folk idag) och satte oss på bryggan för ett tjejsnack. Pillade lite på hennes Canon EOS 350 D också – vill också ha!! Fast denna då (kan även nöja mig med denna), men när jag en gång i tiden satte det som målviktsbelöning så var det 350 D jag ville ha.

Och på tal om målviktsbelöning så kan jag meddela att vikttabellen är uppdaterad med veckans vikt. Har gått bra denna vecka och det enda onyttiga jag ätit är den tillåtna glassen i torsdags. Träningen har det varit sisådär med, har inte kommit igång med den ännu som jag velat. I morgon tänkte jag bege mig till Viktväktarna efter jobbet, det var ett bra tag sedan jag var dit – inte bra, inte bra. Men i morgon ska det i alla fall bli av.

Nu sängen. Eller snart i alla fall. Först måste jag fixa till veckans matlådor.

Ny temugg, fin men inte så skön att dricka ur.

Ny temugg, fin men inte så skön att dricka ur.

%d bloggare gillar detta: