Vecka 1 av 10

Första veckan avklarad och den har gått bra. Visst, lite onyttigheter har slunkit ner men inom rimliga gränser. Några små Pollysar (7 st) hade jag dock kunnat hoppa över, med tanke på att jag inte ens tycker om Polly. Så ätandet har fungerat bra. Träningen har jag dock inte kommit igång med, men jag har rört på mig i alla fall.

Första veckans viktminskning blev -1.4 kg, vilket är en ganska normal viktminskning för mig första veckan jag kör igång ordentligt. (Har fixat en tabell)

  2 Replies to “Vecka 1 av 10”

 1. 18 augusti 2009, 08:15 at 08:15

  Snygg tabell. Om jag vågade outa min vikt hade jag nog gjort något liknande.

  Du är motiverad och målmedveten, du kommer att klara det här!

  *kramar*

 2. Mia
  19 augusti 2009, 11:21 at 11:21

  Fast du behöver ju inte outa vikten, du kan ju bara ha med hur mycket du gått ner veckan som var samt totalt. Sen när du känner dig redo att outa så kan du ju lägga till den i efterhand.

  *kraam*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: