Jag har ätit fisk

Tonfisk alltså. På burk. Den enda fisken jag äter. De som känner mig vet att jag är rätt kräsen och fisk, förutom tonfisk på burk, äter jag inte alls. Idag var det dags för lite tonfisk, händer inte så ofta. Det blev en pastasås med tonfisk, lök, minifraiche och lite kryddor och salt. Blev riktigt mumsigt.

Nu lite efterrätt, lite glass.

Post navigation

  2 Replies to “Jag har ätit fisk”

  1. 17 augusti 2009, 07:31 at 07:31

    Vad har du blivit serverad för fisk? Jag har väldigt svårt för mer ”köttiga” fiskar som tex hälleflundra och marulk och sånt men annars så äter jag fisk nån gång ibland, dock helst i göteborg där den är färsk! Tonfisk är dock djävulens avföda 😛 Har alltid haft svårt för det faktiskt.

  2. Mia
    17 augusti 2009, 23:47 at 23:47

    Har knappt blivit serverad någon fisk alls, de flesta vet att jag inte äter det. Hmm, de flesta vet att jag är kräsen när det gäller det mesta så jag bjuds inte direkt på nått. 😀

    Men som sagt, tonfisk på burk äter jag och har alltid gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: