Dag 4 – Gör något som du egentligen inte vågar

Inget höjer vår närvarokänsla lika mycket som en liten dos ren och skär skräck! Du kan få reda på så mycket om dig själv – hur du mår, hur du reagerar – bara på några få ögonblick.

Att utsätta sig för en extrem situation är ett mycket effektivt sätt att ta reda på vad som verkligen är viktigt för dig. Fundera vad som skulle vara den största utmaningen för dig. När du sedan känner dig redo, gör de förberedelser som behövs.

Vad vågar jag inte? Vad är jag rädd för att göra? Jag vet inte. Har funderat, höghöjdsbana kanske? Jag vet inte. Fick förslaget av en vän att jag skulle berätta något för någon, något jag går och funderar på och som mina tankar uppehåller sig vid. Men nej, jag tror inte det. Så jag får fundera vidare…

%d bloggare gillar detta: