Gårdagen

Gårdagen innebar en ledig dag, mycket skönt med mjukstart efter semestern. Lunchade med L på vårt gamla favoritställe som hade snoffsats till en hel del sedan senaste gången vi var där, man kan säga att de hade blivit äldre med oss. Vi satt och funderade över vad vi hade pratat om alla gånger tidigare vi hade fikat där, alla sorger och glädjeämnen. Hela 13 år har gått sedan vi läste Antiken A ihop, helt otroligt!

Fotograferat med iPhone.

Fotograferat med iPhone.

Stället må ha varit uppsnoffsat men fortfarande samma goda varma smörgås med mozzarella, pesto och soltorkade tomater – mums! Till det chai latte – ännu mer mums!

Sen på kvällen så träffade jag jobbarkompis A och fixade lyxig italiensk sallad hemma hos henne – ytterligare mer mums! Åt över min tillåtna points igår men det var det värt. Självklart blev det en hel del jobbsnack men vi hann även med att ventilera andra viktiga saker. 🙂 Som förhållanden, ensamhet, ovisshet, framtid…

Men nu har jag inte tid att sitta här, gårdagens uppgift får redovisas senare. Nu ska jag få på mig lite träningskläder och bege mig till gymmet och köra ett intervallpass, jobbigt. Sen ska den fd hussen få hjälpa mig hem med cykeln från Team Sportia innan han beger sig neråt i landet, är inget vidare cykelväder idag så jag blev lite lat om bad om lite hjälp.

%d bloggare gillar detta: