Dag 2 – Avsätt tid för dig själv

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Om du inte själv är lycklig kan du inte göra andra lyckliga. Se till att få lite egen tid och låt dina tankar vila tillsammans med dig.

Uppgift nummer två, att planera in tid varje dag då du gör något för dig själv, viktigt att göra detta varje dag. Stunderna bör vara i åtminstone i 20 minuter, exempel: drick en kopp te och ät en bulle, se ett tv-program du spelat in eller ta en promenad runt kvarteret.

Inte så svårt för mig att hitta stunder varje dag som jag har för mig själv och då jag kan göra saker för mig själv. Som singel och barnlös så finns det oftast tid före och efter jobbet att till exempel se ett program jag spelat in, som idag då jag såg So you think you can dance. Eller massagen efter träningen idag, tid för mig själv då jag fick tid att fundera över saker och ting som pågår i mitt liv och hur jag skulle vilja att livet utvecklade sig (och även vad jag skulle kunna göra att få livet in på den väg jag vill att det tar).

Lediga dagar har jag ju trots allt några av också, även om det ibland känns som livet bara går ut på att jobba. De lediga dagarna ger oftast många möjligheter att göra något för mig själv.

%d bloggare gillar detta: