Veckan över

C var upptagen, så jag blev ”all by myself” idag. 🙁 Men men, jag har lyckats fördriva dagen i alla fall, men inte gjort något vettigt. Fått min dagliga promenad och även den obligatoriska regnskuren (så klart).

Har ont i magen också ty jag har syndat. Det följde med mig lite smågodis hem, eller tanken var att det skulle vara lite men i slutändan blev det lite väl mycket. Så nu på kvällen låg jag i soffan och läste bloggar, vilket påminner mig – måste städa upp i min blogglista, över hälften orkar jag inte läsa längre. Sen tog jag ett bad och åt upp resterna i skålen, något som ledde till magont. Att jag aldrig lär mig!

Måndag i morgon, inledningen av min tredje semestervecka. Som det ser ut ska det bli bättre väder så jag har tänkt mig försöka få lite sol, undrens tid är inte förbi. Nå väl, vi får se hur det blir med det, vet ju inte hur vädret verkligen blir. Att de lovar sol, behöver inte betyda sol. Sen ska jag försöka få till en lunch med L också, alldeles för länge sedan sist. Tror faktiskt inte jag har träffat henne detta år, oj. Trist men nog tyvärr sant, hon har fullt upp med familjen och doktorandstudierna och har inte tid med mig. Känns ibland som jag har hamnat utanför eftersom jag inte har några barn, hon umgås mest med sina mammavänner när hon är ledig. Typiskt! Nu började jag tänka på hur glad hon var över att min graviditet förra året, hon var så glad för min skull eftersom hon visste om allt elände. Men samtidigt så tror jag hon var glad för att vi skulle få mer gemensamt igen. Men mitt lilla knytt ville inte stanna… Det tragiska är att när jag äntligen vågade lita på det, då var knytt redan dött och jag hade bara en tom hinnsäck kvar. Visst jag hade varit ensamstående mamma, men jag hade klarat det, det vet jag ju.

Men, men, inget att grubbla eller tänka på, nu blev det som det blev. Inget att göra åt.

Tack underbara Maria som alltid, nåja nästan alltid, finns där på msn när man behöver skriva/prata/nojja/grubbla/bubbla av sig. Vad skulle jag göra utan dig!? *kraaaaaaaaaaaaaaaam*

Ligger i soffan, en stor kudde under knät och datorn i knät. Lyssnar på Missy Higgins som verkligen är en av mina stora favoriter. Hon har många bra låtar men mina favoriter är de där hon spelar piano. Bjuder på en här, hade svårt att välja vilken eftersom jag inte kan välja bara en favorit.

Och kudden bredvid mig börjar tappa sin goda lukt, attans. *kryptisk igen*

%d bloggare gillar detta: