All by herself

All by herself

All by herself

All by herself, passande nog står det så på min tröja jag brukar ta på mig när jag går ut för morgonpromenad. I vanliga fall brukar jag tolka det som att jag är stark ensam, att jag klarar det mesta själv för det vet jag ju att jag gör. Men idag så gick jag och tänkte på igår kväll, en kväll som spenderades i mycket trevligt sällskap och som bara flög förbi…så idag kändes det som jag inte ville vara ”all by myself”.

Och det andra kortet för dagen visar Siri som tycker det är himla bra att matte har snören på sina byxor. Hon är liiite snörtokig hon. 🙂

Vaknade till underbar sol idag och jag njöt verkligen av dagens morgonpromenad. Men solen fick mig att känna mig ensam, eller kanske inte solen men det bra vädret i alla fall. En perfekt dag att hitta på något med någon, men vem är frågan. Såg på Facebook att en av mina gamla jobbarkompisar var ledig idag så jag tänkte nog försöka se om hon vill hitta på något, ingen bra dag att vara ensam idag. Men nu har solen dolts av stora mörka moln så jag funderar på om jag kan lura hem henne till mig så hon får öva lite på Wii. Fast nu när jag tänker efter så tror jag precis hon köpt ett själv…

%d bloggare gillar detta: